nlc.hu
Életmód

Tragédia a Balatonban

Megszólalt a Balatonban eltűnt egyik fiú apja – kiderült, hogyan történt a tragédia

Már nem számít rá az apa, hogy élve kerülnek elő a Balatonban eltűnt fiúk.
Balaton

Mint arról beszámoltunk, két 17 éves fiú fulladhatott a vízbe Balatonvilágosnál. Holttestüket szombat este óta keresik a vízirendőrök és a vízimentők. A harmadik társuk megmenekült.

Az RTL Híradó riportjából kiderült, hogy két 17 éves fiú egy barátjukkal együtt ment a vízbe a balatonvilágosi strandon. Egy szörfdeszka is volt náluk, ebbe kapaszkodva indultak később kifelé. Nagyjából 350 méterre lehettek a parttól, amikor a két fiatal elmerült a vízben. A harmadik fiú a felszínen tudott maradni, segélykiáltásait két másik fürdőző hallotta meg, ők próbáltak segítséget hívni hozzá. Horváth Gergely nem messze volt tőlük a horgászcsónakjával. Azonnal a segítséget kérő fürdőzők felé indult. Mire odaért, a harmadik fiút egy másik hajó már kimentette. A két eltűnt fiút rögtön elkezdték keresni.

Az egyik fiú édesapja teljesen összetörve nyilatkozott az RTL Híradónak. A többi családtaggal együtt – akik a Borsod megyei Bódvalenkéről utaztak a helyszínre, amint értesültek a tragédiáról – egész nap a part mellett várta a keresés eredményét. Elmondása szerint már nem számít arra, hogy a fiát életben találják. 

Kiemelt kép forrása: RTL Klub / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top