nlc.hu
Életmód

Megbánta a beteg, hogy tüdőn szúrta az orvosát

Megbánta a beteg, hogy mellkason szúrta a kezelőorvosát a Honvédkórházban

Letartóztatta a rendőrség azt az 54 éves férfit, aki a gyanú szerint múlt csütörtökön a Honvédkórházban kést rántott, és megszúrta a kezelőorvosát.

G. Imre a Honvédkórház egyik fekvőbetege volt. A férfi valamitől bódult állapotba került, és megnyomta a tűzjelző készüléket. Ekkor lépett oda hozzá a fiatal orvos, Sz. Milán, akit a beteg váratlanul késsel támadott meg és mellkason szúrt. A szúrás a szívet irányozta, de az orvos épp annyira mozdult el, hogy végül a tüdejét érte. A szemtanúk elborzadtak a sok vér látványától, de a gyors közbeavatkozásnak hála sikerült megmenteni az orvos életét – írja a Blikk.

Rendőrség

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az ügyben eljáró nyomozási bíró az ügyészi indítvánnyal megegyezően elrendelte a férfi letartóztatását. Az ülésen a bűncselekménnyel gyanúsított férfi azt állította, hogy nagyon sajnálja a történteket, de a tettére továbbra sem adott magyarázatot. A korábbi információk szerint a férfi már a kórházba érkezésekor is zavart és hallucinált volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top