nlc.hu
Életmód

Tommyboy újabb bőrgyógyászati beavatkozása

Gyanús bőrelváltozása miatt ismét műteni kellett Tommyboyt

Az egykori villalakó 18 éve küzd a rákos bőrelváltozásokkal.

Könyves Tamást, alias Tommyboy-t a Való Világ 3. szériájában ismerhettük meg. Mint a Fókusz riportjából kiderül, 18 éve épp a villában vette észre az első bőrelváltozást a tricepszén. Akkor titokban vitték orvoshoz. 2021-ben viszont nem ő fedezte fel az újabb gyanús foltot, hanem a fodrásza szúrta ki a homlokán.

Tommyboy

Tommyboy mindenkit rendszeres ellenőrzésre biztat – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

A testén azóta több rákos bőrelváltozás is megjelent, szerencsére mindegyiket sikerült időben felismerni, majd kezelni. Tommyboy azóta folyamatosan figyeli a bőrét és kontrollra jár. A napokban azonban ismét anyajegyet kellett eltávolítani a bőréről – erről a közösségi oldalán számolt be. Nem szereplési vágyból tette ezt, hanem azért, hogy felhívja figyelmet: egy aprócska elváltozás is hatalmas problémát okozhat.

Tommyboy korábban táncosként dolgozott, ezért mindig ügyelt arra, hogy tökéletesen kidolgozott legyen a teste, amit a barnaság csak még jobban kiemelt. Bőrtípusa és a sok napozás, szoláriumozás is elősegíthette a folyamatot, de úgy véli, a stressz is közrejátszott ebben.

Korábban a párját, Bettit is rábeszélte, hogy vetesse le az egyik anyajegyét. Kislányuk, Tamara 3 éves, és hasonlóan érzékeny fehér bőre van, ezért a szülei óvják a naptól.

Tommyboy mindenkit rendszeres ellenőrzésre biztat, és ma már tudja, nem érte meg az egészségét kockáztatni azért, hogy néhány árnyalattal sötétebb bőre legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top