nlc.hu
Életmód

Kajdi Csaba az influenszerkedésről

Kajdi Csaba: „Nem az volt a célom, hogy ismert legyek”

Kajdi Csaba Cyla megosztotta sikerének titkát.

Az InfluenceAIR podcast évadzáró epizódjában Kajdi Csaba modellügynökség-tulajdonos és influenszer vendégeskedett, aki a beszélgetés során nem fogta vissza magát. Terítékre kerültek celebek, a hozzá nem értő műsorvezetők, természetesen a modellek, sőt, azt is megtudhattuk, hogyan áll hozzá egy új üzlethez Cyla.

Amikor azt mondogatod, hogy híres akarok lenni, hogy ne kelljen dolgozni, na az nem motiváció.

Kajdi Csaba az Instagramon pár éve csupán 2000 követővel rendelkezett, de ez a szám mára közel 280 ezerre ugrott, a TikTokon pedig 214 ezren kíváncsiak rá. Cyla a beszélgetés során többek között elárulta az influenszerré válásának titkát és azt, ami őt nagyon zavarja.

Kajdi Csaba

Fotó: InfluencAIR

„Nem az volt a célom, hogy ismert legyek, hogy óriási pénzekért felkéréseket kapjak. Nem feltétlen kell ilyen tudatosságban lenni, mert annak izzadság szaga van. Volt munkám, megélhetésem, csak elszórakoztattam magam, meg azt a kétezer haveromat” – mondja Cyla.

Egyszerűen hangot ad posztjain keresztül a magyar közéletből és celebvilágból annak, ami felháborítja, amin megdöbben, amivel nem ért egyet. Véleményét sosem drámaian, sértően tálalja, az intelligens gegszerű közlésformát választotta, ami remekül áll neki. Ezzel azonban Cyla sok ismert embert magára haragított már, bár célja egyáltalán nem ez. Ő csupán lerántja a leplet a csillogó, kirakat életekről, ami sokak számára kényelmetlen.

Kajdi Csaba a közösségi média jelenlétével szórakoztatni akarja magát és másokat, és mindennap bebizonyítja, hogy lehet jól csinálni az influencerkedést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top