Életmód

Iskolakezdés felkészülten (x)

Az iskolakezdésre való felkészülést sosem lehet elég korán kezdeni. A nyári vakáció végére apránként visszaszivárog az életünkbe az iskola; az elfelejtett kötelező olvasmányok mellett a pótlandó és az újonnan beszerzendő eszközök listája is elkészül.

Amit lehet, célszerű korábban megvegyük, hogy ne az utolsó augusztusi napokra maradjon minden tennivaló. Ebben az ALDI remek partnerünk, hiszen július elejétől egészen szeptember végéig mindig találunk kiváló minőségű és jó áron kínált iskolakezdéshez szükséges eszközöket az aktuális online szórólapban.

Az iskola bűvöletében

Nincs is szebb dolog, mint egy kisiskolás boldogságát figyelni, ahogy kiválasztja a neki legjobban tetsző iskolatáskát, a tökéletes tolltartót és az abban felsorakozó színes ceruzákat. Az ALDI széles kínálatában nemcsak divatos, de ergonomikus, a legkisebbek hátát is kímélő táskák között válogathatunk, és a hozzá illő tolltartó és füzetek kiválasztása sem okozhat gondot.

Iskolakezdés felkészülten (x)Kis művészek

Az iskola keretein belüli és az otthoni kreatív tevékenységekhez is számos eszközt találhatunk az ALDI-üzletekben: a különféle ecsetkészletek mellett gazdag festékkínálattal készülnek, illetve rajztömböket, festéshez, akvarelltechnikához alkalmas kellékeket is kínálnak.

Iskolakezdés felkészülten (x)A technika ördögei

A rajzhoz és a festéshez szükséges eszközök mellett a technika órákhoz elengedhetetlen ollók, sniccerek, színes papírok, különféle ragasztók is mind-mind megjelennek a tanulóknak összeállított választékban. Ezeket a termékeket kifejezetten gyerekkezekre tervezték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top