nlc.hu
Életmód

Kukta vakította meg majdnem az olimpiai bajnok bokszolót

Egy felrobbant kukta majdnem megvakította az olimpiai bajnokot

A sportoló az otthonában történt baleset nyomán átmenetileg elveszítette látása 80 százalékát.

Horrorisztikus kép látott napvilágot Guillermo Rigondeaux-ról, kétszeres olimpiai bajnok bokszolóról. A 41 éves ökölvívó nem a ringben sérült meg, hanem saját otthonában. Főzés közben ugyanis a kukta felrobbant és a kifröccsenő víz úgy szétforrázta Rigondeaux szemét, hogy elveszítette látása 80 százalékát – számolt be a 24.hu. A Talksport szerint a sportoló a mellkasán és arcán is égési sérüléseket szerzett, a sportportál szerkesztője volt az, aki megosztotta a sérülésről készült fotókat Instagram oldalán.

gőzölgő kukta

(Fotó: Pixabay)

Korábbi híradások szerint a baleset akkor történt, amikor a sportoló Miamiban található otthonában éppen kubai feketebabot főzött még márciusban. Áprilisban már arról szóltak a hírek, hogy a sportoló szépen gyógyul és szeptemberre azt tervezi, ismét ringbe száll. Akkor a menedzsere a sajtónak azt mondta, Rigondeaux bal szemével ismét tökéletesen lát, a jobb szeme pedig 50-60 százalékos, de bíznak benne, hogy őszig az is meggyógyul.

A kubai ökölvívó 2000-ben és 2004-ben is olimpiai aranyérmes lett, 2001-ben és 2005-ben világbajnok, 2003-ban és 2005-ben pedig a pánamerikai játékokon szerzett aranyérmet. Valamennyi sikerét harmatsúlyban érte el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top