nlc.hu
Életmód

Megtalálták a másik büntetés-végrehajtási dolgozó holttestét is

Megtalálták a Kis-Dunában elmerült másik büntetés-végrehajtási dolgozó holttestét is

A 34 éves társa után a 29 éves férfi holttestét is megtalálták Rácalmásnál.
Rendőrautó szirénája a sötétben

Társa után megtalálták a másik büntetés-végrehajtási dolgozónak is a holttestét, aki hétfő délelőtt merült el kollégájával együtt a Dunában, amikor szolgálati ebek kiképzését végezték Rácalmásnál, a Kis-Duna-ágban.

A Police.hu-on olvasható közlemény szerint a büntetés-végrehajtás 29 éves hivatásos állományú tagjának holttestét az eltűnés helyétől nem messze, a Kis-Duna híd közelében találták meg és emelték partra a kutatást végző szakemberek szerda reggel.

A büntetés-végrehajtási szervezet másik, 34 éves hivatásos állományú tagjának holttestét szerda délután találták meg szintén a Kis-Duna-hídnál.

Mint arról beszámoltunk, a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet és a Márianosztrai Fegyház és Börtön munkatársai szolgálati ebek kiképzését végezte Rácalmáson, a Kis-Duna-ághoz tartozó területen, ám a kiképzés során eddig ismeretlen okból elmerültek a vízben.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség büntetőeljárást indított az ügyben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top