nlc.hu
Életmód

Jurij Voronov orosz milliárdos rejtélyes halála

Újabb orosz milliárdos halt meg rejtélyes körülmények között

A 61 éves Jurij Voronovot holtan találták meg a saját medencéjében. Ő már legalább a hatodik rejtélyes körülmények között meghalt orosz milliárdos.
Rendőrautó szirénája

Újabb olyan orosz milliárdos halt meg rejtélyes körülmények között, aki a Gazprom energiaipari óriáscéghez köthető. A 61 éves Jurij Voronovot hétfőn holtan találták otthonában, Szentpétervár elit külvárosában – írja a Daily Mail.

Voronov holttestére a háza medencéjében találtak rá, fejlövés végzett vele, megtalálták a pisztolyt is, a medence fenekén pedig több használt töltényhüvelyt.

Az üzletember egy olyan logisztikai vállalat vezetője volt, amely az északi-sarkvidéki területek kapcsán állt szerződésben a Gazprommal.

Voronov már legalább a hatodik olyan orosz üzletember, aki váratlanul, rejtélyes körülmények között halt meg az év eleje óta. Az elmúlt időszak áldozatai közül többen is kötődtek a Gazpromhoz, hárman pedig ugyanazon a környéken, Szentpétervár luxusnegyedében laktak. Többük halálát is öngyilkosságként kezelik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top