nlc.hu
Életmód

Meghalt Geréd Gyárfás

Meghalt Geréd Gyárfás, az Argo színésze

Egy évvel ezelőtt még világbajnokságot nyert Miskolcon.

69 éves korában elhunyt Geréd Gyárfás „Gyafi” – osztotta meg közösségi oldalán Árpa Attila, aki nagyon jó barátságot ápolt a színésszel. 

Az egyik legkiemelkedőbb szerepe „A Svéd” volt az Argo című filmben, ami által megismerte az egész ország. Emellett játszott még a Doktor Balatonban is eseti jelleggel, ahol testőrként kapott szerepet.

Geréd Gyárfás

Fotó: TV2

Nemcsak Árpa Attila, hanem annak az edzőteremnek a közösségi oldala is megosztotta a rossz hírt, ahol versenyzett Geréd Gyárfás. „Egészen elképesztő módon, de sajnos valahogy, ismét úgy hozta az élet, hogy tragikus híreket vagyunk kénytelenek itt közzétenni… tegnapi napon, egy régi motoros Versenyzőnk, aki nem egész egy éve még világbajnokságot nyert Miskolcon, elhunyt. Jelenlegi információnk szerint szívinfarktus okozta a halálát. Így ment el közülünk, 69. életévében, Geréd Gyárfás ‘Gyafi’, aki hosszú-hosszú éveken keresztül volt egyesületünk versenyzője, valamint Vili Papa pajtása és tisztelője is egyben. Isten Veled, jó utat Gyafi” – írják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top