nlc.hu
Életmód

Bajor Imre halála

Havas Henrik megdöbbentő vallomást tett Bajor Imréről

Jóbarátja, Havas Henrik szerint Bajor Imre falta az életet.

Bajor Imre 8 éve már, hogy nincs közöttünk. Havas Henrik szerint a színész utolsó napjaiban nagyon csalódott volt – írja a Blikk.

“A Heti Hetes fénykorában együtt jártuk az országot, és mindenki minket nézett. Imi nagyon élvezte a népszerűséget, és úgy egyébként az életet is” – mondta Havas Henrik. A színészt nagyon megviselte, hogy politikai okokból sorra mondták le Imre fellépéseit.

Bajor Imre 8 éve nincs közöttünk

(Fotó: Olajos Piroska/solwee)

“Imit sokan hívták fellépni különböző falunapokra, ám ezeket később mind lemondták, így anyagilag tönkrement. Korábban én hívtam őt Kicsi Huszárnak, és erről nevezte el az éttermét, amit a Fészek Klub mellett nyitott. De – sajnos – nem értett a vendéglátáshoz, és ráment a vagyona. Ez akkora katasztrófa volt neki, hogy a pénztelenség miatt érzelmileg is maga alá került. Egészen biztos vagyok abban, hogy ez okozta a betegségét. Élvezte az életet, de nagyon csalódott volt a vége felé” – mondta Havas Henrik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top