nlc.hu
Életmód

Sipos Tomi anyósa Tenerifén él

Sipos Tominak Teneriféig kell utaznia, hogy meglátogassa az anyósát

A sziget szinte Sipos Tomiék második otthona.

Sipos Tomi, az Irigy Hónaljmirigy énekese nemrég tért haza Teneriféről a családjával, ahová nemcsak kikapcsolódni, hanem rokonlátogatóba is mentek. A zenész feleségének az édesanyja ugyanis már 30 éve a szigeten él. “Van, aki Balmazújvárosba megy a nagymamát meglátogatni, van, aki Tenerifére” – vezette fel nevetve az élménybeszámolót a mirigyes a Reggeliben.

Sipos Tomi

Lebarnulva tért haza a nyaralásból Sipos Tomi – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Nagyon szeretjük, és az az érdekes, hogy még mindig tartogat meglepetést, pedig már több mint tízszer voltunk ott” – mesélte a szigetről. “Ahogy a gyerek nő, a programok is úgy változnak. (…) A régi menedzserünk kiköltözött pár éve és utazásszervező lett, és így egy csomó újat tudott nekünk mutatni. (…) Egy nagyon jó klímájú hely, mindig van egy jó, kellemes 28-30 fok” – tette hozzá az énekes.

Sipos Tomira amúgy már ráfért a kikapcsolódás, mivel a zenekarával sokat koncertezett, sőt nyáron is folyamatos a munka, egészen őszig tele van a mirigyesek naptára.

Még több sztárnyaralás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top