nlc.hu
Életmód

Gergely Róbert hálás a közönségnek

„Jövőre nyugdíjba megyek” – Gergely Róbert hálás a közönségnek, hogy még kíváncsiak rá

Már vannak ötletei, mivel tölti majd nyugdíjas éveit.

Gergely Róbert mögött nehéz időszak áll. Volt egy rövidebb idő, míg az énekes el is tűnt a nyilvánosság elől, majd kiderült, hogy egészségügyi problémákkal küzdött

Gergely Róbert

Gergely Róbert a Reggeliben

Azóta visszatért a színpadra, és az RTL Klub Reggeliben elmondta, meghatja, hogy a mai napig rengetegen kíváncsiak a fellépéseire. 

„A közönség, legyen az színház vagy koncert, igaz, hogy nem mindig óriási nagy létszámmal, de kíváncsi ránk, és rám is. Egy hétfői napon, Salgótarjánban volt egy Széchy-koncert, és 500 ember ott ült velem szemben. Megható volt – mesélte Róbert, akinek ugyan most tele a naptára fellépésekkel, akaratlanul is gondol a jövőre, ugyanis nemsokára betölti a 65. életévét. – Az foglalkoztat, hogy ahogy megy előre az élet, és megy előre az idő, tetszik, nem tetszik, nekem is el kell gondolkodnom, hisz jövőre fizikailag nyugdíjba megyek. Azt gondolom, és úgy is érzem, hogy tényleg örülni kell annak, hogy ezek a lehetőségek mind a mai napig adva vannak.”

A zenész arról is beszélt, hogy már most tudja, mit fog csinálni, ha többet nem hívják fellépni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top