nlc.hu
Életmód

Meghalt Anne Heche

Meghalt Anne Heche

Az amerikai színész, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Donnie Brasco, a Catfight és a Psycho remake-je, az augusztus 5-i autóbaleset után nem tért magához többé.

Meghalt Anne Heche színésznő egy héttel azután, hogy autójával nekiütközött egy Los Angeles-i otthonnak. A színészőt gépekkel tartották életben, de ma lekapcsolták az életmentő gépekről.

Halálát barátnője, Nancy Davis jelentette be az Instagramon, és családja megerősítette a The Guardiannek.

A színésznőt a Los Angelestől északra fekvő West Hills-i kórház Grossman Burn Centerébe szállították, miután augusztus 5-én balesetet szenvedett.

Tegnap a szeretteinek képviselője megerősítette, hogy agyhalott, és csak életfenntartással tartják életben, hogy az orvosok begyűjthessék a szerveit adományozás céljából.

“Szeretnénk megköszönni mindenkinek kedves kívánságait és imáit Anne felépüléséért, és köszönetet mondunk az elhivatott személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik ellátták Anne-t a West Hills-i kórház Grossman Burn Centerében. Sajnos balesete miatt Anne Heche súlyos, anoxikus agysérülést szenvedett, és továbbra is kómában, kritikus állapotban van. Nem várható, hogy túléli” – írták.

Korábban Heche ex-je, Ellen DeGeneres tweetelte szomorúságát, amikor megtudta, hogy Heche várhatóan nem éli túl a balesetet.

Anne Heche

Anne Heche, fotó. Momodu Mansaray/WireImage

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top