nlc.hu
Életmód

Lezuhant egy artista a Sziget cirkuszában

Lezuhant egy artista a Sziget cirkuszában, súlyosan roncsolódott a lába

Az áldozat a La Burrasca nevű francia társulat egyik hölgy tagja.

Balesetet szenvedett egy artista a Sziget Fesztivál cirkuszi helyszínén – értesült a hvg.hu. A lap szerint a művész egy darun állt, de a szerkezet meglazult, becsípte a lábát, majd az artista lezuhant.

Baleset a Szigeten

(Fotó: Getty Images/Didier Messens)

A Telex megkeresésére a fesztivál szervezői ennyit közöltek: „A Sziget egészségügyi csapatát ma délután egy balesethez hívták a cirkuszi helyszínhez, miután egy artista az előadás folyamán megsérült. A helyszínre azonnal kiérkező mentőszolgálat az előadóművészt lábsérüléssel szállította kórházba. A szervezők remélik, hogy a sérült artista mihamarabb felépül. A műsorváltozásról később ígérnek információt.”

Az áldozat a La Burrasca nevű francia társulat egyik hölgy tagja. A fiatal lány mindkét lábán többszörös törést szenvedett, a Bors információi szerint most is azért küzdenek az orvosok, hogy egyáltalán meg tudják menteni a lábait, ami 20 percig volt beszorulva a szerkezetbe, így súlyosan roncsolódott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top