nlc.hu
Életmód

Kedden is zivatarokra számíthatunk

Kedden is marad a felhős égbolt, az esernyőt ne hagyd otthon!

Marad a felhős, eső idő.
esőcseppek hullanak a földre

Kedden már gyakrabban és hosszabb időszakokra felszakadozik a felhőzet, de szórványosan még kialakulhatnak záporok, zivatarok. Nyugaton, északnyugaton élénk, helyenként erős lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban főként az Alföldön és északon többfelé pára, köd képződhet. A kora reggeli 13-18 fokot követően napközben 20-31 fok várható, keleten, délkeleten lesz melegebb, írja az Időkép. Az északnyugati szél a Dunántúlon megélénkül, néhol meg is erősödik, másutt gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 20 és 26 fok, a Dunától keletre 27 és 31 fok között alakul. Késő este 16, 22 fok várható.

A következő napokban nagyobb változásra nem számíthatunk, a gomolyfelhők maradnak, és elszórtan előfordulhatnak záporok, zivatarok. Gyenge, mérsékelt lesz az északkeleti szél. Délután 25-33 fok között alakul a hőmérséklet.

(Hvg,Időkép)

Kiemelt kép: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top