nlc.hu
Életmód

Barabás Éva örökké hálás lesz Gönczi Gábornak

Barabás Éva örökké hálás lesz Gönczi Gábornak

Mindig is számíthattak egymásra.

Gönczi Gábor annak idején az RTL Klubnál kezdte a televíziós pályafutását: Barabás Évával felváltva vezették a Fókuszt hosszú évekig. A műsorvezetőnő a Korhatártalanul című műsor vendége volt, ahol többek között erről az időszakról is szó esett, illetve elárulta, miért hálás egykori partnerének.

Barabás Éva

Fotó: Korhatártalanul

„Amikor otthon őt ápoltam, gyönyörűséges tavasz volt, a tulipánok soha olyan szép színűek és sokszínűek nem voltak, mint azon a tavaszon. (…) Én közben vártam az oxigénpalackot, reggeltől estig anyuval otthon. Gönczi Gábornak örökké hálás leszek amiatt, hogy egy hónapon át ő volt a tévében helyettem, amíg anyut ápoltam” – emlékezett vissza Barabás Éva, akinek ekkoriban ajánlották fel a Portré vezetését is.

„Ebben a katartikusan nehéz és egyben gyönyörű időszakban, amikor ott voltam anyu mellett, ez volt a legfontosabb pillanat. Azonnal mondtam, hogy igen, köszönöm, szeretném. De most itt vagyok” – mondta.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top