nlc.hu
Életmód

Az Egyesült Államokba és Kanadába utazik Hevesi Tamás

Elhagyja az országot Hevesi Tamás – ide készül hosszú időre a zenész

Felesége, Hevesi Kriszta is egy időre utána megy.
hevesi tamás

Az Egyesült Államokba és Kanadába készül hosszabb időre Hevesi Tamás. Október végén Kanadában lesz és onnan megy melegebb éghajlatra, Floridában csatlakozik majd hozzá felesége, Hevesi Kriszta.

A zenész a Reggeliben mesélt terveiről, azt mondja, közel 31 napig lesz távol és szeretné megnézni a természeti csodákat, a nagyvárosok kevésbé érdeklik. Bakancslistáján van, hogy eljusson olyan helyekre, ahol gyerekkori kedvenc western- filmjei játszódtak.

A párra ráfér egy kis jó kikapcsolódás, ugyanis idei nyaralásuk nem volt túl sikeres, amiről Hevesi Kriszta beszélt még júliusban a mokkában. A szexuálpszichológus és férje Mallorcán voltak. „Iszonyú fejetlenség volt, mert azt mondták, hogy az én bőröndöm megvan, a Tomiét nem látják. Erre két nap után, éjjel tizenegykor, úgy se szó, se beszéd, ott álltak a szállás előtt. A Tomié megjött és az enyém nem, tehát pont fordítva”. Kriszta akkor azt is elmondta, hogy visszaútjuk sem volt egyszerű, ugyanis minden járatot töröltek, és másfél napig tartott visszaérkezniük Magyarországra.  

Hevesi Tamás a legújabb munkáiról is beszélt, például Lotfi Begivel közös produkciójáról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top