nlc.hu
Életmód

Tóth Gabi és Böjte Csaba

Tóth Gabi Böjte Csaba vállára hajtotta a fejét

Az énekesnő a napokban kórházba került a nagy hajtás miatt. Most Böjte atya áldásáról posztolt.

Bár nemrég még miniszteri forrásból érkezett a hír, hogy Tóth Gabi kórházba került, most egy friss poszttal jelentkezett az énekesnő, aki Böjte atyával tett ki közös képet.

Azt írja, hogy „a szegedi koncert előtt Böjte atya áldása és ölelése erőt adott és megerősítette a hitemet. A hitemet abban, hogy a szeretet legyőzi a gyűlöletet.

Tóth Gabi

Tóth Gabi Fotó: Facebook

Gabi ugyan a túlhajszoltság miatt azt ígérte, visszavesz a tempóból, szombaton azonban már Szegeden lépett fel – itt készült a közös fotó is.

Az énekesnő márciusban állt ki hosszabb bejegyzésben a vallásos emberek mellett: „Hiszem, hogy Isten velünk van! Igen! Veletek is! Veletek, kik egyre gyakrabban gúnyt űztök azokból, akik gyakorolják a vallásukat! (…) Nem vagyunk kattantak! Én is imádkozom, és hitre buzdítom azokat, akik elvesztek és nem látják a reményt! Ezt nem vehetitek el senkitől! Nektek üzenem, hogy tartsátok tiszteletben mások hitét és ne bélyegezzétek meg azokat, akik gyakorolják is vallásukat! Ne bántsátok és ne gúnyoljátok azokat, akik saját hitüket vállalják! Azokon, akiken gúnyolódtok, vicc tárgyává tesztek, értetek is imádkoznak,hogy megtaláljátok a lelki békét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top