nlc.hu
Életmód

Zaklathatták az iskolatársai a kislányt, akit vasárnap elgázolt egy vonat

Zaklathatták az iskolatársai a kislányt, akit vasárnap elgázolt egy vonat

Van, aki szerint a gyermek szándékosan lépett a vonat elé.

Vasárnap Gyürén elgázolt a Záhony felől érkező vonat egy 11 éves kislányt. A gyerek túlélte a balesetet, de súlyos sérüléseket szenvedett, válságos állapotban van, bár egyes források szerint azért némi javulás tapasztalható.

A faluban gyorsan beszédtéma lett, hogy s kislány szándékosan léphetett a vonat elé, tettének hátterében pedig az állhat, hogy az iskolában néhány társa zaklatta, és a gyermek nagyapja is azt nyilatkozta, hogy bántalmazták az unokáját a diáktársai. „Sajnos a gyerekekre jellemző, hogy bántják a másikat, ezzel tisztában vagyok, de mégis úgy gondolom, az nem lehet elég ok arra, hogy egy 11 éves, jó körülmények között élő kislány a vonat elé lépjen. Amikor a gázolásról értesültem, először arra gondoltam, biztos csak be volt dugva a füle, mert zenét hallgatott, de aztán rájöttem: a telefonja itthon maradt”nyilatkozta a Borsnak a férfi.

Szomorú iskolás kislány

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

A rendőrség vizsgálatot indított a történtek miatt, Iványi Gábor, a gyürei tanintézmény fenntartója, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke pedig szerdán egy hivatalos közleményt is kiadott, amelyben azt írták, megdöbbenve értesültek mi történt a tizenegyéves kislánnyal. Az iskola fenntartója azt is közölte, megvizsgálják, hogy az iskolai közeg bármilyen módon befolyásolhatta-e a gyermek lelkiállapotát, szerepet játszott-e tragikus döntésében, írja a hvg.hu.

Ha te vagy valaki a környezetedben segítségre szorul, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot!

-.-.-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top