nlc.hu
Életmód

Diákot meglopó tanár

Meglophatta diákját egy szabolcsi testnevelő tanár egy leleplező videó szerint

Az ügyben már nyomozás is folyik

Egy, a Blikk birtokába jutott videófelvétel szerint (amit az oldalukra kattintva megtekinthet) egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében dolgozó tanár iskolaidőben meglophatta egyik diákját. Az ügyben rendőrségi nyomozás folyik jelenleg is.

A videó egy felirattal kezdődik, tartalma a következő: „Egy nyolcadikos osztály elhatározta, hogy elhelyeznek egy rejtett kamerát, hogy megtudják, mégis hova tűnik el a pénzük. A felvételen a testnevelés tanár látható.”

A felvételen az látható, hogy egy üres teremben járkál egy farmert és fehér pulóvert viselő férfi: első ránézésre úgy tűnik, céltanul mászkál a padok között. Pillanatokkal később a középső padsor második padjánál lehajol, turkál a gyerekek holmijai között, valamit zsebre tesz, majd sietősen távozik az osztályból.

A levélíró a Blikknek azt írja, a testnevelő tanárnak nem ez volt az első ilyen jellegű cselekedete, sőt, a szertárban dohányzik és alkoholt fogyaszt. Az intézmény igazgatója állítólag a videó után sem tett semmit, az érintett pedagógus továbbra is az iskolában tanít.

 Az esettel kapcsolatban a megyei rendőrséghez fordult, akik a következő választ adták: „Az Ön által hivatkozott ügyben állampolgári bejelentés alapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Az üggyel kapcsolatban bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni”.

Egy éve robbant a hír, hogy a bölcsődéseknek szánt ételt lopkodták az óvónők Romániában. A hatóságok a házkutatások során hatalmas mennyiségű ételt, kávét és higiéniai termékeket találtak, dugig voltak a kamrák az óvodákból lopott javakkal.

iskolai folyosó

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top