nlc.hu
Életmód

Fitneszmodellt késeltek meg Nyírteleken

Magyar fitneszmodellt késelt meg a férje Nyírteleken

Életveszélyes állapotban vitték kórházba a nőt, akit a volt férje többször megszúrt.

Véres családi dráma miatt riasztották Nyírtelekre a rendőröket péntek reggel nem sokkal 6 óra után, mert egy férfi többször megszúrta a feleségét. Az erősen vérző nőnek sikerült a házból elmenekülnie, de másfél éves gyereküket nem tudta magával hozni, és a szomszédtól kért segítséget.

A Police.hu azt írja, a rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol a sebesült nőt a mentők kiérkezéséig elsősegélyben részesítettek. A fiatal nő mielőtt eszméletét vesztette, még annyit el tudott mondani a rendőröknek, hogy

a férje a közös gyermeküket bezárta egy szobába, őt bántalmazta, több esetben megszúrta, miközben azt kiabálta, hogy mindenkit megkésel, aki be mer menni a házba, és önmagával is végezni fog.

A Nyírteleki késelés helyszíne

A rendőrök a TEK utasításai szerint rontottak be a házba (Fotó: Police.hu)

A nyíregyházi rendőrök végül a Terrorelhárítási Központ főigazgatójának telefonos instrukciói alapján behatoltak a házba, ahol a gyerekszobába bezárva sértetlenül megtalálták a gyereket. Az apára egy másik szobában találtak rá eszméletlen állapotban, ami láthatóan az önmagának okozott sérülések miatt következett be.

A mentők a két sérültet kórházba vitték, a gyermeket a helyszínen megvizsgálták, és megállapították, hogy sérülést nem szenvedett, így átadták a hozzátartozóknak. Sz. D. 28 éves nyírteleki lakos ellen őrizetbe vétele mellett emberölés kísérlete bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

A Nyírteleki késelés helyszíne

Véres ablak a nyírteleki késelés helyszínén (Fotó: Police.hu)

A Tények információi szerint a megkéselt nő az ismert fitneszmodell, K. Ildikó, aki a helyiek elmondása szerint se veled, se nélküled kapcsolatban élt a férjével, a válókeresetet pedig már el is indították. A nő péntek hajnalban ment közös gyerekükért volt párjához, ebből alakult ki a konfliktus.

A megszúrt fitneszmodellt életveszélyes, míg férjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top