nlc.hu
Életmód

Spórolás a Közszolgálati Egyetemen

Rezsiár: drasztikus spórolásba kezd a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, még a kézszárítókat is kikötik

Kőkemény lépésekre kényszerültek az intézménynél.
Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Számos takarékossági intézkedést rendelt el a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora – számolt be a hvg.hu. Az utasításokat az egyetem Hallgatói Önkormányzata tette közzé a Facebookon

Ebből kiderül, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kollégiumai kettő kivételével december 17-től február 11-ig zárva lesznek, akárcsak az egyetemi épületek is, így a vizsgaidőszakban távolléti vizsgáztatás lesz, a tavaszi félév pedig szükség szerint távolléti oktatásban indul majd. A téli időszakban többek között a vívóterem, az uszoda és a lövészklub is bezár.

A rektori utasítás értelmében az egyetemi épületeket és a kollégiumokat is legfeljebb 18 fokra fűtik, a kézszárítókat kikötik, kicsavarnak minden második izzót és fénycsövet, a meleg víz kevésbé lesz majd meleg, valamint az egyetem díszkivilágítását is leoltják este 9-kor. Mindemellett betiltják a saját olajradiátorok, hősugárzók bevitelét és használatát.

Kiemelt kép: illusztráció, MTI/Kovács Anikó 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top