nlc.hu
Életmód

Fördős Zé a Tehetség első látásra című műsorban

Új műsorban tűnik fel Fördős Zé: „Nem kajákról volt szó, sőt a műsorvezető sem én voltam”

Imádta a forgatást.

Fördős Zét ritkán láthatjuk a megszokott konyhai környezeten kívül, most azonban felvette a kesztyűt Rácz Jenő ellen a Tehetség első látásra című műsorban – írja a Blikk. A Konyhafőnök műsorvezetője a showműsor ma esti adásában tűnik fel egy civil játékos oldalán.

Fördős Zé,

Fördős Zé A Konyhafőnökben – Fotó: Sajtóklub

Jó volt, hogy ott volt a stúdió, a kamerák, de nem kajákról volt szó. Sőt a műsorvezető sem én voltam” – nyilatkozta a bulvárlapnak Fördős Zé, aki már jóval a showműsor előtt elkezdte ráhangolni magát. Mint mondja, már napokkal ezelőtt igyekezett felfigyelni az apró részletekre, valamint a mentális állapotát is trenírozta, hogy jobb formában érkezzen a stúdióba.

A Konyhafőnök műsorvezetője már a bemutatkozáskor felfedte rejtett tehetségét a civil játékostársa előtt, akivel abban is megegyeztek, hogy mindenképp le kell győzniük Rácz Jenőéket:

A Tehetség első látásra múlt heti adásában egyébként Frohner Fecó és Józan Laci segítette a két civil játékost, hogy elérjék a 10 millió forintos álomnyereményt, végül 3 millió 100 ezer forinttal távozott Józan Laci partnere a stúdióból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top