nlc.hu
Életmód

15 ezerszer hívta fel egy év alatt a zaklatója

Egy év alatt 15 ezer sms-t küldött neki és 15 ezerszer hívta a nőt a zaklatója

A szám egészen pontosan 15 699 és 15 707, de ez a lényegen nem nagyon változtat: pokollá tette a nő életét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. Kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói nemrég kihallgattak egy ötvenéves férfit zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt. A férfit egy nő jelentette fel, akivel még 2019-ben találkozott, és egy közösségi oldalon egy könyv eladása miatt kezdtek egymással levelezésbe – írja a police.hu.

Telefon

15 ezer sms-t kapott zaklatójától a nő. Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az ügylet során a nő a telefonszámát is megadta, végül találkoztak, azonban egy idő után a férfi kéretlenül próbálta folytatni a kapcsolattartást, méghozzá elég drasztikus módon: egyetlen év alatt 15 699 sms-t írt a választottjának és 15 707 alkalommal hívta fel. Miután a nő letiltatta a számát, a zaklatást e-mailben folytatta tovább. A nő a türelem szobra lehetett, ugyanis csak 2021 nyarán döntött úgy, hogy a rendőrséghez fordul és feljelenti a zaklatóját. A budapesti nyomozók most fejezték be a nyomozást a férfival szemben, az ügy iratait a napokban adták át az ügyészségnek. Hasonló ügyért börtönbüntetést is szoktak néha kiszabni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top