Kim Kardashiannak súlyos pénzbírságot kell fizetnie, mutatjuk, mennyit

FEL | 2022. Október 04.
Kim Kardashiannak súlyos pénzbírságot kell fizetnie.

Kim Kardashian beleegyezett, hogy 1,26 millió dollár (több mint 530 millió forint) bírságot fizessen, amiért az EthereumMaxot reklámozta az Instagram-oldalán.

Az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet szerint a valóságshow-sztár 250 000 dollárt kapott a kriptopénz reklámozásáért, anélkül, hogy felfedte volna, hogy ezért fizettek neki. Emellett beleegyezett abba is, hogy három évig nem reklámoz kriptoeszköz értékpapírokat.

Ügyvédje a BBC Newsnak nyilatkozott: „Ms. Kardashian örül, hogy megoldotta ezt az ügyet a SEC-vel”. Az ügyvéd azt mondta: „A vállalatnak nem kell többé megkérdőjeleznie az ügyet: Kardashian a kezdetektől fogva teljes mértékben együttműködött a SEC-vel, és továbbra is hajlandó mindent megtenni, hogy segítse a SEC-t ebben az ügyben. Szeretné maga mögött tudni ezt az ügyet, hogy elkerülje az elhúzódó vitát.” A perben azt állították, hogy együttműködtek a kriptopénz félrevezető reklámozásában és értékesítésében, a cél az volt, hogy a befektetőknek történő eladás előtt felpumpálják az árfolyamot.

Kim Kardashian nem először kerül kellemetlen helyzetbe, az elmúlt években számtalan alkalommal lebuktatták kínos Photoshop-hibái miatt, az esetek többségében az alakját karcsúsítja különféle trükkökkel, de előfordul, hogy, a tökéletes családi fotó érdekében még a  gyerekeit is retusálja. Most egy Instagramra augusztus 16-án felkerült felvételről derült ki, alighanem manipulált s ezúttal a valóságshow-sztár nyaka lett természetellenesen vékony.

Caroline Ross reklámfotós a celeb mögött látható medence vizének különös fodrozódása lévén szúrta ki a turpisságot és saját TikTok-oldalán be is mutatta, hogy milyen módosításokat hajtott végre képén Kim Kardashian, és azt is, hogyan néz ki a híresség valójában.

(BBC)

Kiemelt kép: Kim Kardashian (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)

Exit mobile version