nlc.hu
Életmód

Így néznének ma ki a fájdalmasan fiatalon meghalt sztárok - képek

Így nézne ki Diana hercegnő, ha ma is élne

Egy török fotós projektjéről beszél az internet, a mesterséges intelligencia bevetésével mutatja be, hogyan nézne ki néhány olyan sztár idősebb korában, akik fiatalon hunytak el. 

Az isztambuli ügyvéd és fotós, Alper Yesitas As If Nothing Happened (Mintha semmi sem történt volna) című projektje tragikusan fiatalon elhunyt sztárokat „hoz vissza az életbe”.

Diana hercegnő

Diana hercegné fiatalon (Fotó: Getty Images)

Michael Jackson, John Lennon, Heath Ledger, Elvis Presley, Freddie Mercury és Bruce Lee éppúgy a listán szerepelnek, mint Diana hercegnő. A fotós – írja az Upworthy – a Remini mesterséges intelligencia alapú fotójavító szoftvert használta, illetve olyan képszerkesztő programokat is bevetett, mint a VSCO és az Adobe Lightroom.

A művész az Instagramon osztott meg jó pár ilyen fotót, és mindegyik mellé egy rövid kívánságot is ír: „Bárcsak ne máshol kereste volna az ihletet, amire szüksége volt”, John Lennonéhoz pedig, hogy „Bárcsak ne lett volna New Yorkban aznap”.  A fotós Diana hercegnéről is készített egy fotót, ami miatt viszont kapott hideget-meleget, mert az olvasók közül sokan azt írták, hogy biztos jobban nézett volna ki 61 évesen.

Nemcsak elhunyt sztárokkal foglalkozott, hanem olyanokkal is, akik durván beavatkoztak a természetes öregedés folyamatába, így Madonnát is górcső alá vette.

(hvg)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top