Senki nem akarta örökbe fogadni ezt az óriási kutyát, de sorsa most jobbra fordult

nlc | 2022. Október 10.
Basher új gazdái mindent megtesznek azért, hogy jó élete legyen.

Basher, a mastiff sokáig várt arra, hogy megtalálja a végleges otthonát, vélhetően termete volt az, ami miatt sokaknak nem rá esett a választásuk, pedig a látszat csal, ő valójában egy szelíd óriás, ezt meg tudják erősíteni a cornwalli állatmentők is, akik majdnem másfél évig gondoskodtak róla.

Bashert egyébként viszonylag gyorsan örökbe fogadták, de az első család, aki hazavitte, pár nap múlva vissza is vitte a kutyát, és gondozóinak nagyon rosszul esett, hogy senki nincs, akinek ismét ráesne a választása.

„Mindannyian olyan erősen kötődtünk hozzá, és csak a legjobbat akartuk neki. Soha nem vesztettük el a reményt, hogy van valaki, akinek pont  kell. Basher imádott sétálni, és közben meglátogatni a teheneket, szerintünk azt hitte, hogy ő is egy közülük” – nyilatkozta Sammy Howard, az RSPCA Cornwall munkatársa, aki hozzátette, amikor nem sétált, szívesen szundikált, illetve ha nem aludt, kíváncsian figyelte az embereket.

Végül, 448 nappal érkezése után Basher megtalálta a tökéletes gazdit, akinél állítólag nagyon jól érzi magát, nem csoda, hiszen ők is nagyon odafigyelnek arra, hogy mindent megadjanak neki, amire csak szüksége lehet.

Fotó: RSPCA Cornwall

(via The Dodo)

Exit mobile version