nlc.hu
Életmód

Vadon Jani és Sebestyén Balázs újabb botránya

Már hatóság vizsgálja, mit is tett Vadon Jani és Sebestyén Balázs a kolumbiai kisfiúval

Sebestyén Balázs és Vadon Jani az RTL Klub túlélő showjában poénkodott, ultragáz módon.
Sebestyén Balázs és Vadon Jani

Sebestyén Balázs és Vadon Jani viselkedése a Celeb vagyok, ments ki innen! kedd esti műsorában sokaknál kicsapta a biztosítékot. A két műsorvezető élő adásban alázta az általuk csak Pedrónak nevezett kolumbiai srácot, így a szerkesztők – úgymond – nem avatkozhattak közbe – írja a Blikk. A kisfiút magyarul kérdezgették, amit nyilván nem értett, viszont a kérdések emberi méltóságába gázoltak. Vadon Jani szerda este élő adásban kért bocsánatot, de gesztusát súlytalanná teszi, hogy

a két műsorvezető nem először poénkodik más kárára, primitív módon.

Balázsék tavaly júliusig 12,5 millió forint büntetést kaptak be: a rádióműsorukban és a televíziós szerepléseik közben elhangzott megjegyzéseket mérte ennyire a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Tizenhárom dolgos esztendejük során több mint hatvan alkalommal indult miattuk eljárás.

Spoiler alert: a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kivizsgálja

a most történteket is. „A Hatóság állampolgári bejelentés alapján, hatósági ellenőrzés keretében már vizsgálja a műsorszámot. A hatósági ellenőrzés jelenleg folyamatban van, amennyiben ennek eredményeként jogsértés merül fel, a Médiatanács eljárást indít és dönt az alkalmazandó jogkövetkezményről” – közölte a Blikk-kel az NMHH.

Hírességek is reagáltak az ügyre:

Vásáry André arról írt, hogy szégyenében inkább elkapcsolt a műsorról, míg Gyenesei Leila úgy fogalmazott, minden körülmények között embernek kell maradni.

Görög Zita, aki hosszú bejegyzésben fejtette ki ellenérzéseit az eset kapcsán, a Blikknek ezt mondta: „Egy kiszolgáltatott helyzetben lévő emberrel nem lehet megtenni azt, amit a tévében láttunk. A kisfiú érezte, hogy valami nincs rendben, de vajon tudja, hogy valójában mi történt vele? Jóérzésű ember ilyet nem tesz. Sok minden van már Balázs és Jani rovásán, és

nem a csatornát támadom,

hiszen tőlük azt szoktam meg, hogy a gyermekjogok és hátrányos helyzetűek mellett és kiállnak. Most akkor vegyék elő a hibásokat, és vonják őket felelősségre!” Zita szerint a műsorvezetőknek nyilvánosan bocsánatot kellene kérniük a megalázott kisfiútól és annak édesanyjától, akit Jani szintén megsértett a kedd esti adásban.

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top