nlc.hu
Életmód

Celeb vagyok, ments ki innen!: Molnár Nini telefonbeszélgetése

„Az Instán kaptam követőket?” – Molnár Nini kulcsfontosságú kérdést tett fel anyukájának a kolumbiai dzsungelből

Még a dzsungelben is a követői száma miatt aggódik a divattervező.

A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi adásában azok a celebek, akiknek nem sikerült megszerezniük a családjuk által küldött ajándékcsomagot, lehetőséget kaptak arra, hogy hazatelefonáljanak a dzsungelből. Sokan sírva hallgatták szeretteik hangját, Molnár Ninit azonban egy másik téma is foglalkoztatta.

Molnár Nini

Molnár Nini még versenyben van a Celeb vagyok, ments ki innen! reality-ben – Fotó: Sajtóklub

A 31 éves divattervező lehetőséget kapott egy rövid telefonbeszélgetésre az édesanyjával. Miután megtudta, hogy mennyire büszke rá a családja, hirtelen témát váltott, és az Insta-köveinek a száma felől érdeklődött.

Izgulok, hogy büszkék legyetek rám. Anyu, nagyon szeretlek, és ha haza megyek, még jobban el akarom mélyíteni veletek a kapcsolatunkat, mert a legfontosabb a család” – mondta könnyezve, majd hirtelen rákérdezett: “És az Instán kaptam követőket?“.

A táborlakók hallhatták egymás telefonbeszélgetéseit, így a többi celeb teljesen ledöbbent azon, mi volt Nini “legfontosabb” kérdése, amikor végre közel 2 hét után először beszélhetett a családjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top