nlc.hu
Életmód

Meglett a kislány, aki Győr mellett tűnt el egy tanyáról

Frissítés: Megtalálták a 6 éves kislányt, aki tegnap tűnt el Győr mellett

Kevés az információ, de elvileg Túróczi Zora a Győr–Pér repülőtér közelében lett meg és a körülményekhez képest jól van.

UPDATE: 9:50

Egy rokon jelzése alapján vélhetően meglett a 6 éves Túróczi Zora, vasárnap Pérről, a Kánvási dűlőben lévő tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül távozott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Mint arról lapunk is hírt adott, a rendőrség nagy erőkkel kereste a gyermeket és ebben a helyiek segítségét is kérte.

Az eltűnt 6 éves kislány fotója

A 6 éves kislány, aki tegnap tűnt el Győr mellett (Fotó: Police.hu)

A gyermek rokona, aki korábban Facebook oldalán szintén segítséget kért Zora megkereséséhez nemrég azt írta ki:

MEGTALÁLTÁK! MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET!!!

Kerestük az ügyben a rendőrséget. Bár a hatóság nem erősítette meg, hogy a megtalált kislány Zora, mivel egyelőre a gyermeket mentősök vizsgálják, azt mondták, „valószínűleg” a szóban forgó kislányról van szó. A gyermeket a repülőtér közelében találták meg.

Mint azt korábban írtuk: A Győri Rendőrkapitányság 08010-157/538/2022. kör. számon körözési eljárást folytat T. Zora eltűnése ügyében. A 6 éves kisgyermek Pérről, a Kánvási dűlőben lévő tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül távozott el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Egy rokona azt jelezte, hogy a kislány eltűnésekor rózsaszín kabátot, rózsaszín sapkát, fekete nadrágot és fekete gumicsizmát viselt.

(Kiemelt kép: Facebook/Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top