Életmód

Egy hialuronsavas termékcsalád, amely ösztönzi a hialuronsav természetes előállítását

Az Institut Esthederm az cég, amely az ökobiológiát állítja az esztétika szolgálatába. Mivel a bőrünk saját ökoszisztémája képezi minden termékük kutatási alapját, ezért az Esthederm termékek képesek arra, hogy megtanítsák a bőrünket hogyan működjön megfelelően.

Egy hialuronsavas termékcsalád, amely ösztönzi a hialuronsav természetes előállítását
Az eredeti szépség megőrzése érdekében védik és visszaállítják bőrünk egészségét, folyamatos védelmet nyújtanak az öregedés ellen, optimalizálják a sejtek anyagcseréjét, és erősítik a bőr környezeti stresszel szembeni védekezőképességét.

Intensive hialuronsavas termékcsalád

Kevesen tudják, hogy a hialuronsav egy komplex hatóanyag, amely természetes módon a bőrünkben is jelen van. Ez a „molekuláris szivacs” különleges vízmegkötő tulajdonságainak köszönhetően stabilizálja, tárolja és „rendszerezi” bőrünk víz- és alapállományát. Hihetetlen de akár ezerszer több molekulát képes magába szívni víz formájában, mint saját molekuláris tömege.

Az Esthederm Intensive hialuronsavas termékeinek alapja a Hyaluronic®. Ez egy olyan szabadalmaztatott, egyedülálló formula, amely képes a bőr legmélyebb rétegeibe is behatolni, hogy vízzel feltöltődve helyreállítsa a szövetek állagát. Azonnal rehidratál a bőr felső és mélyebb rétegeiben. Az Intensive hialuronsavas termékek egyébként három különböző típusú hialuronsavból állnak, amelyek intenzíven hidratálják a bőrt, és ösztönzik a hialuronsav természetes előállítását. Hidratálnak, intenzíven ápolják és feltöltik a ráncokat és a finom barázdákat. Újraindítják a sejtek aktivitását, hogy ezáltal a bőrünk visszanyerje teltségét és feszességét.

Az Intenzív hialuronos termékcsaládot 4 különleges termék alkotja:

SZÉRUM

Koncentrált szérum a sima és hidratált bőrért. Kisimítja a bőrt a felső és mélyebb rétegek hidratálásával.

Egy hialuronsavas termékcsalád, amely ösztönzi a hialuronsav természetes előállításátKRÉM

Intenzív, ráncosodás elleni hidratáló és környezeti hatásoktól védő kezelés. Hidratál, intenzíven ápolja és feltölti a ráncokat és a finom barázdákat. Újraindítja a sejtek aktivitását, hogy ezáltal a bőr visszanyerje teltségét és feszességét. Kiegészíti a hialuronsav bevitelének hatékonyságát.

Egy hialuronsavas termékcsalád, amely ösztönzi a hialuronsav természetes előállításátMASZK

Gyors segítség a bőrnek, amely azonnal feltölti a dehidratáció okozta ráncokat.

Egy hialuronsavas termékcsalád, amely ösztönzi a hialuronsav természetes előállításátSZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

Az első hydra-plumping szérumtextúrás szemkörnyéki termék, amely közvetlenül a szem alatti karikákat célozza meg. Intenzíven hidratál, kitölti a szemzug beesett részét. Feltölti, kijavítja és láthatóan elsimítja a ráncokat. Felfrissíti a megviselt, fáradt tekintetet, elősegíti a szem alatti karikák és táskák elhalványulását. Megelőzi a környezeti hatások miatti öregedést.

Egy hialuronsavas termékcsalád, amely ösztönzi a hialuronsav természetes előállításátAz Esthedermmel bőrünk bármikor, bármely életkorban kihozhatja a legtöbbet a sejtjeiben lakozó erőből, egyedülálló szakértelme megváltoztatja a bőr minőségét, és feltárja annak természetes szépségét. Ez a sejtszintű támogatás lehetővé teszi a fiatalosság megőrzését, legyen szó bármilyen életkorról és bőrtípusról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top