nlc.hu
Életmód

Így él most a taxisgyilkosság egyik elkövetője

Műkörmös lett, 16 éves gyermeket nevel a taxisgyilkosság egyik elkövetője

B. Diana tudja, hogy ami történt, arra egyszerűen nincs bocsánat.

Több mint 25 évvel ezelőtt, 1997. november 21-én két fiatal lány rátámadt Gáspár János taxisofőrre, hogy megszerezzék a gépkocsiját és a pénzét. A férfi belehalt a sérüléseibe, a Legfelsőbb Bíróság pedig 1999. május 4-én B. Andreát jogerősen 8 év 6 hónap, B. Dianát 9 év fiatalkorúak börtönére ítélte. Mint egyik rokona a Blikknek elmondta, szabadulása óta rendeződött B. Diana élete.

„A volt menyem a szabadulása után műkörmös lett, de hajhosszabbítással is foglalkozik. Diana egy temperamentumos, jókedvű nő, akiről senki nem mondaná meg, hogy milyen sötét múltja van. A családban senki nem tudta, hogy mit tett, nekem is csak utólag mondták el, ami azért is volt sokkoló, mert a férjem ugyancsak taxisként dolgozott” – mesélte R. Lászlóné. 

Taxi

Fotó: Pexels

Az asszony azt is elárulta, B. Diana most 16 éves gyermeke csupán nyolcéves volt, amikor megtudta, édesanyja mit tett, igaz, akkor még nem értette annyira, nem fogta fel. „Beszélgettem az unokámmal, s azt mondta, a volt menyem szégyelli az ügyet. Tudja, hogy ami történt, arra egyszerűen nincs bocsánat. Ezzel a gondolattal együtt éli a mindennapjait Budapesten, az élettársával” – tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top