nlc.hu
Életmód

Tatár Csilla visszaszólt a bunkó kommentelőnek

Vulgáris beszólást kapott Tatár Csilla, kiposztolta a kommentelő profilját

Az online zaklatás és a vulgáris beszólások sajnos a mindennapjaink részét képezik: Tatár Csilla azonban úgy döntött, hogy nem hagyja annyiban és keményen visszaszólt egy tahó kommentelőnek.

Szexista és vulgáris hozzászólást kapott Tatár Csilla az egyik Facebook posztja alatt – azonban úgy döntött, hogy nem hagyja annyiban és kiposztolta a zaklatója profilját.

A műsorvezető, aki nem mellesleg két gyermek édesanyja, egy, a kocsija ülésén készült képpel illusztrálta az egyik posztját, amire egy kommentelő egy obszcén megjegyzést tett. Tatár Csilla megkereste és kiposztolta a férfi profilját, hozzátéve, hogy csak gratulálni tud annak a lányos apukának, aki ilyeneket ír.

Tatár Csilla és a kommentelő

Tatár Csilla felvette a kesztyűt a bunkó kommentelővel. Forrás: Facebook

A híresség később eltávolította a posztot.

„Töröltem. B. büszke és bunkó. Őt ez soha nem fogja bántani. A hozzá közelállók viszont igen. És pont ők nem tehetnek semmiről.
U.i mindenkinek: Senkinek nem kell semmilyen nyilvános, megalázást, bántást elviselnie! Akkor sem ha egy ország ismer, akkor sem ha sokan, és akkor sem ha csak egy kis közösség tagja vagy” – írta egy újabb bejegyzésben.

A műsorvezető példája azonban egy súlyos jelenségre hívja fel a figyelmet: ahogy mi is írtunk róla, a legfrissebb statisztikák szerint minden tizedik lányt ér online zaklatás 15 éves koráig. Ez a kéretlen üzenetektől kezdve a szexuális töltető beszólásokon át egészen a zsarolásig fajulhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top