Életmód

Jól jönne egy kis pluszpénz?

Most érdemes igazán bankszámlát nyitni, vagy bankot váltani – a Raiffeisennél 30.000 forint jár érte! 

Jól jönne egy kis plusz pénz?Az év elején sokan megtervezik pénzügyeiket, nagy vonalakban meghatározzák, mire szeretnének költeni és min spórolni. Ilyenkor érdemes megnézni a bankköltségeket is. Nincs esetleg egy kedvezőbb számlacsomag, ahol szinte minden díj 0 forint, sőt, a számlanyitásért még 30.000 forint jóváírást is lehet kapni? Könnyen elképzelhető, hogy van! 

A Raiffeisen Banknál akár online, bárhonnan megnyithatja új bankszámláját, és a feltételek teljesülése esetén 30.000 forint jóváírást kap a banktól rövid időn belül. Miért érdemes?

1. Bármikor, bárhonnan megnyithatja online felületünkön egy rövid videóhívásban videobankárunk segítségével új számláját és később a myRaiffeisen mobilalkalmazáson keresztül kényelmesen kezelheti pénzügyeit. 

2. Többféle számlacsomag közül választhat, a Díjnyertes számla esetében a legtöbb tranzakció költsége 0 forint, sőt a számlavezetési díjat is lenullázhatja! Az Aktivitás 3.0 számla azoknak jó megoldás, akik jövedelem-jóváírás nélkül szeretnék élvezni a kedvezményeket, míg a Premium Gold 2.0 számla a magasabb jövedelműeknek kínál gyakorlatilag díjmentes bankolást és prémium bankári szolgáltatást. 

3. Bankszámlájához többféle bank- és hitelkártya közül választhat, kényelmesen fizethet a pénztárnál akár ApplePay, akár az Android rendszerű telefonokon használható RaiPay alkalmazás segítségévél. 

Jól jönne egy kis plusz pénz?4. Bankot vált? Csoportos beszedési megbízásait átköltöztetjük, így gyakorlatilag nincs más teendője, csak élvezni a kedvező díjakat és a 30.000 forintos jóváírást. Tudja már, mire költi? 

Új, Raiffeisen bankszámláját 30.000 forintos jóváírással és számos kényelmi szolgáltatással, kedvező díjakkal akár most azonnal, online is megnyithatja. (EBKM: 0,01%)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top