nlc.hu
Életmód

Pszichológus lett Krizbai Teca

Pszichológusként dolgozik a Csillag születik vak énekesnője, Krizbai Teca: „Olyan dolgokat is megérzek, amiket egy látó valószínűleg nem”

Az éneklés mellett pszichológusként kutatja az emberi lélek rejtelmeit.

Új karrierbe kezdett a 2011-es Csillag Születik-ben ismertté vált vak énekesnő, Krizbai Teca: pszichológus lett – írja a Bors. A fiatal tehetségnek már évek óta mondogatták, hogy különleges képessége van ahhoz, hogy megnyissa az embereket, ő pedig mindig is tudta: életfeladata, hogy segítsen másokon. 

Krizbai Teca

Krizbai Teca a 2011-es Csillag születik döntőjében – Fotó: Sajtóklub

Alapképzést és mesterképzést is elvégzett az ELTE pszichológia szakán, jelenleg online tart üléseket és előadásokat. Kedvence a párkapcsolati tanácsadás. 

Elmondása szerint bizonyos szempontból előny is lehet az állapota azaz, hogy nem lát. “Mondták is nekem párszor, hogy milyen jó, hogy vak vagyok, mert így jobban a dolgok mögé látok. (…) Olyan dolgokat is megérzek, amiket egy látó valószínűleg nem” – vallotta be a bulvárlapnak Krizbai Teca, aki 2020. szeptemberében ment férjhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top