nlc.hu
Életmód

A legjobb bulik már az edzőteremben vannak!

A legjobb bulik már nem diszkóban, hanem az edzőtermekben vannak!

Sokszor a lelkes sportolók „engem az edzés kikapcsol”, „nekem a futás szórakozás”- féle megszólalásaikra szemforgatás és hitetlenkedés érkezik válaszul. Azonban Kristina az edzésein bebizonyítja, hogy a spinning tényleg lehet egy hatalmas buli!
spinning, buli, edzés

Kristina Girod, edző, hatalmas sikert arat spinning óráival, ahol olyan hangulatot teremt mintha a részvevők szórakozóhelyen lennének. A videó többszöri megtekintése után viszont láthatjuk, hogy Kristina órái nem csak a hangos és pörgős zene miatt olyan népszerűek. Az oktató folyamatosan ösztönző megszólalásokkal és megszólításokkal tartja a lelket a tekerőkben, akik visszhang-szerűen mondják vissza ezeket a hangos kiáltásokat. Együtt kántálás, közös mozgás és közösségi erő…Ezek mind olyan energiákat szabadítanak fel, hogy még a videón keresztül is érezzük őket! 

@thekristinagirod Replying to @hannahregister3 1 MILLION FOLLOWERS!! I am in awe and so happy! 🗣️THANK YOU!! #Spinningclasses #spinclass #rhythmcycling #indoorcycling #powerandflow ♬ A Milli - Lil Wayne

Van, hogy annyira elszabadul az őrület, hogy a parketten folytatódik a mozgás és a „buli”. Kristina maga táncol oda a vadul tekerő biciklisekhez és motiválja őket. Nehezen is pihennénk meg akár csak pár másodpercre is, ha az edzőnk a fülünkbe kiabál és tőlünk három centire biztat minket fizikai határaink feszegetésére.

@thekristinagirod Replying to @simply_emily18 It’s in the Trench, but make it next level. 🔥 Raged with @itsyourfetish in-studio and lost our minds!!!! 🤘🏾🔥😤 #spinningclasses #spinclass #rhythmcycling #indoorcycling #powerandflow ♬ Trench - FETISH

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top