nlc.hu
Életmód

Nőket vert a katona Szolnokon

Bántalmazhatta két női beosztottját egy katona Szolnokon

Egyiküket állítólag annyira mellbe vágta gumibottal, hogy a nő azóta rendszeres orvosi segítségre szorul.

Egy katona két női beosztottját bántalmazhatta Szolnokon. A gumibottal mellbe vágott nőt azóta is orvos kezeli, míg a másik áldozatnak a térde sérült meg az incidens során. Az eset a 24.hu informátora szerint egy október végi határvédelmi felkészítés során történt.

magyar katonák

Képünk illusztráció (fotó: MTI/Kovács Tamás)

Az egyik sértett panaszt tett, de mivel ő jött ki rosszul a dologból, novemberben a katonai ügyészségen tett feljelentést. Egy ügyre rálátó forrás szerint a kihallatására azóta sem került sor. A lap megkereste a Központi Nyomozó Főügyészséget is az esettel kapcsolatban, ahonnan az alábbi tájékoztatást kapták:

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség nyomozást folytat alárendelt megsértésének bűntette miatt. Az ügyben gyanúsítotti kihallgatásra ezidáig nem került sor.

Hozzátették, hogy az eljárás érdekeire tekintettel jelenleg nem adhatnak további tájékoztatást. Az ügyben a Magyar Honvédséget is megkeresték, de nem reagáltak a kérdésekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top