nlc.hu
Életmód

Fürdés közben kapott szén-monoxid mérgezést a budapesti nő

A kádban, fürdés közben kapott súlyos szén-monoxid-mérgezést egy budapesti nő

Az utolsó erejével kért segítséget, nem sokon múlott, hogy megmentsék.
Mentőautó

Fürdés közben lett rosszul az a 45 év körüli nő, akihez párja az ÉletMentő applikáción keresztül kérte a mentők gyors segítségét Budapesten. A nő hirtelen furcsán kezdte érezni magát, így az utolsó pillanatban hívta segítségül a férjét, majd eszméletét vesztette – írja az Országos Mentőszolgálat Facebook oldala.

A mentők perceken belül helyszínre értek, azonban ahogy beléptek a fürdőszobába, riasztani kezdett a szén-monoxid-mérő készülékük. Mivel a beteg a kádban feküdt, gyors kimentésre nem volt lehetőség, így rögtön szellőztetni kezdtek, oxigént biztosítottak a betegnek és gyorsan elhagyták a veszélyes helyszínt. Amíg a Katasztrófavédelem szakemberei megérkeztek, a mentők a nyitott ablakon keresztül figyelték a beteg állapotát, aki a terápia hatására rövid időn belül magához tért. A beteget végül a tűzoltók segítségével stabil állapotban szállíthatták kórházba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top