nlc.hu
Életmód

30 perc alatt ért oda a mentő az ájult focistához

Megszólalt a mentőszolgálat: ezért értek ki 30 perc alatt az ájult focistához

A debreceni futballista a pályán esett össze, és hosszú idő telt el, mire a mentő megérkezett.
Orosz Marcell debreceni focista ájulása a pályán

Csaknem 30 percet vártak a mentőre egy vasárnapi focimeccsen, miután az egyik játékos egy fejelés után elájult. A Budapesten játszott BKV Előre–Debreceni EAC NB III-as mérkőzésen az egyik debreceni focistát egy másik játékos véletlenül lekönyökölte, és emiatt agyrázkódása lett.

A bíró észrevette, hogy a fejét fogva tántorog a játékos, megállította a meccset, de mire odaért volna hozzá, a sportoló összeesett. A csapat egészségügyi stábja a játékoshoz sietett, majd hívták a mentőket.

Fogtam a fejem, látszódik a videón és utána volt egy kikapcs, azért dőltem így el, mert nem tudtam már magam kontrollálni

 – idézte fel a focista, Orosz Marcell az RTL Híradónak az ájulása előtti pillanatokat.

Az Országos Mentőszolgálat szerint azért értek ki sokára, mert egy újabb telefonhívást kaptak, amelyben jelezték nekik, hogy a játékos már jobban van, valamint azt is tudták, hogy az egészségügyi személyzet megkezdte az ellátást. Mindezek mellett a 19. kerületben egy súlyos közlekedési baleset történt, ezért a sportpálya felé tartó rohamkocsit odairányították. Végül egy másik mentőautó vitte kórházba a focistát, akinek könnyebbnek számított a sérülése – közölte a mentőszolgálat.

@nogradifutball Vérfagyasztó jelenet a mai BKV Előre-Debreceni EAC meccsen. Az eszméletét vesztő játékos 30(!) percig feküdt a földön mire a mentők megérkeztek. No comment... #foryou #fy #fyp #football #soccer #injury #hungary #nogradifutball ♬ eredeti hang - nogradifutball.hu

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/nogradifutball)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top