nlc.hu
Életmód

Rubint Réka visszavesz a tempóból

Rubint Réka: „Annyira túltoltam, hogy volt olyan, alig bírtam kiszállni az autóból”

Mostantól jobban ügyel a pihenésre.

Rubint Réka hosszú évek óta elképesztő tempót diktál. Nemcsak a napi edzésekről van szó, hanem a rengeteg fellépésről, egyéni videóról és a rendszeres fitnesztáborokról. A minap viszont bejelentette, visszavesz, ugyanis érzi, a testének szüksége van a pihenésre.  Most a Mokkában mesélte el, miért jutott erre a döntésre. 

Rubint Réka

Rubint Réka a Mokkában

„Annyira, de annyira túltoltam, hogy volt olyan, hogy vasárnap este, amikor ki kellett szállni az autóból – sofőrrel mentem mindig, mert Norbi nem engedte, hogy én vezessek –, alig bírtam kiszállni. Most leszek nyáron 45 éves, a test jelzi, hogy több időt kell hagyni a pihenésre és a regenerálódásra – magyarázta a fitneszlady, akinek tavaly volt olyan hétvégéje, amin 5-7 fellépése is volt, de nem csak ezekből vett vissza. – Most több időt hagyok a pihenésre, olyan szempontból, hogy amikor otthon vagyok, akkor nem pakolok, nem mosok. Nyilván mosok, de hogy nem az van, hogy feles időnek tekintem azt, amikor csak úgy leülhetnék és ténylegesen csak pihenhetnék, hanem most már ezt megadom magamnak. Az elején, nem is az, hogy furcsa volt, de nehéz volt. Lelkiismeret-furdalásom volt, hogy nem csinálok semmit. Szerintem most már tudok pihenni, ezt is meg kell tanulni.”

Réka úgy véli, nem egyedül küzd azzal a problémával, hogy nem tudja, mikor kell leállni. A körülötte lévők régóta aggodalmukat fejezték ki, ezért most már úgy alakítja idejét, hogy minden hónapban legyen egy szabad hétvégéje. „Norbi tavaly azt mondta nekem, hogy »Kicsim, vásárolok nálad fellépést, én leszek a megrendelő, csak ne menj sehova!« Norbi nyilván mindig félt, és azért mikor az ember kívülről látja a családtagját egy ilyen őrült mókuskerékbe, amit én tekertem magamnak, akkor előjön az óvás, a féltés. Mindig mindenki mondta, »Réka, ne told, ne csináld, hogy bírod?« Bírtam, csak az embernek észszerű határok között kell tartania saját magát. És nagyon büszke vagyok, mert sikerült.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top