Életmód

Szeretnéd, ha a bőröd lassabban öregedne?

Biztosra veszem, hogy a válaszod – igen! Ki ne szeretné a lehető legtovább megőrizni bőre fiatalos ragyogását, feszességét, tömörségét?

Szeretnéd, ha a bőröd lassabban öregedne?
Bár mindannyiunk bőre máshogyan öregszik, az öregedés jelei – fakó arcbőr, apróbb vagy mélyebb ráncok, egyenetlen arcszín, pigmentációs foltok, elvékonyodott, száraz bőr bármelyikünknél megjelenhetnek.
Ez a rossz hír, a jó hír pedig az, hogy a bőrünk biológiai életkora nem követi a naptárat, így ma már van esélyünk arra, hogy bőrünk ifjúkori működését fenntartsuk.

Hogyan? – A proteom védelmével!

A proteom a sejt, illetve a szervezet teljes fehérjeállományát jelenti, a test második legfontosabb alkotóeleme a víz után, mértéke meghaladja a 20%-ot.

Szeretnéd, ha a bőröd lassabban öregedne?
Miért a fehérjeállomány védelme a megoldás az öregedés lassítására?

Prof. Miroslaw Radman, nemzetközileg elismert genetikus és molekuláris biológus, aki hosszú évek óta kutatja az életkorral összefüggő betegségek (cukorbetegség, Alzheimer és a Parkinson-kór) eredetét, felfedezte az öregedés kiváltó okát.

Ez az ok pedig a fehérjék károsodása.

Kutatása középpontjában olyan életformák álltak, amelyek csaknem halhatatlanok. Ezek az extremofileknek nevezett élőlények, az evolúció során alkalmazkodtak az extrém környezeti feltételekhez, és optimalizálták biológiai tulajdonságaikat a túlélés és szaporodás érdekében. A végtelenségig képesek regenerálódni szélsőséges körülmények között is.

A NAOS kutatóinak sikerült egy kvázi halhatatlan extremofil baktériumot azonosítani. Ez az úgynevezett hóbaktérium. A baktérium vizsgálata jelentős tudományos felfedezéshez vezetett, hosszú élettartamuk titka, a rendkívül ellenálló proteomjuk. A baktérium a DNS-ében bekövetkező többszörös törés után is helyreállt, speciális fehérjéinek, a javító enzimeknek köszönhetően, így a baktérium fiziológiai tulajdonságai épek maradtak. A proteom tehát egy dinamikus entitás, amely folyamatosan alkalmazkodik a sejt és környezete szükségleteihez, ezért a bőr összes létfontosságú funkciójának kiindulópontja.

Szeretnéd, ha a bőröd lassabban öregedne?
Azt már tudjuk, hogy az idő múlásával és a szélsőséges külső tényezők hatására a proteom különböző változásokon megy keresztül. A fehérjékben bekövetkező visszafordíthatatlan folyamatok következménye pedig a ráncok megjelenése, a fakó és egyenetlen arcszín, a csökkenő feszesség, illetve a bőrtömörség megváltozása.

Szeretnéd, ha fiatal maradna a bőröd? Akkor óvd a fehérjeállományt!

A bőrünk fiatalságához tehát számos nélkülözhetetlen fehérjére van szükségünk, amelyek különböző feladatokat látnak el. Ahhoz, hogy ezt a fehérjeállományt megőrizzük, a legfontosabb, hogy megfelelő védőpajzsot biztosítsunk a számára.

Age ProteomTM Advanced szérum

Szabadalmazott biotechnológia a kétszintű védelemért.

Szeretnéd, ha a bőröd lassabban öregedne?

Szeretnéd, ha a bőröd lassabban öregedne?
A NAOS kutatói a hóbaktérium kivonatának segítségével kifejlesztették azt a módszert, amely tartósan megőrzi és megerősíti a bőrünk fehérjéit. Ez a védelem fizikai és biokémiai pajzsként is működik. Molekulái olyan specifikus hatékonysággal rendelkeznek, amelyek minden ismert antioxidánst felülmúlnak, erőteljes és tartós védelemmel látják el a proteomot, ami képes jelentősen lelassítani az öregedés folyamatát.

Szeretnéd, ha a bőröd lassabban öregedne?
Az Age ProteomTM Advanced szérum segítségével meghosszabbíthatod bőröd fiatalságát. Klinikailag bizonyított, hogy 28 nap elteltével a bőr öregedésének sebessége a felére csökken.

Az Esthederm Age ProteomTM Advanced szérum egész évben használható, minden korosztálynak és bőrtípushoz alkalmas. Önmagában vagy bármilyen bőrápolási rutinként is használhatod reggel-este.

Szeretnéd, ha a bőröd lassabban öregedne?
Tökéletes összhangban lesz a bőröddel, mint egy életelixír. Magával ragadó gyengéd illata és a bársonyos érzet, amit a használata nyújt, akkor is ellenállhatatlanná tenné, ha a hatása nem lenne ennyire látványos.

Szeretnéd, ha a bőröd lassabban öregedne?

Őrizd meg bőröd egészséges ragyogását vagy csökkentsd az idő múlását Age ProteomTM Advanced szérum – a proteom őrző-védője segítségével!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top