nlc.hu
Életmód

Nem vették észre az áttéteket egy mellrákos édesanyánál

Az életéért küzd az ötgyermekes édesanya, akit az orvosok azzal küldtek haza, hogy csak stresszes

Az ötgyermekes édesanyának csak napjai lehetnek hátra.

Tavaly nyáron úgy tűnt, hogy a 38 éves Claire Francis nyerésre áll a mellrákkal szemben, de sajnos a betegség visszatért, és a szakemberek szerint hamarosan bekövetkezhet a legrosszabb.

Az ötgyermekes édesanya februárban nehezen kapott levegőt, és többször is orvoshoz fordult a panaszaival, de minden alkalommal azt mondták neki, valószínűleg valamilyen vírusfertőzésről van szó, illetve, hogy túl stresszes, fel sem merült, hogy a rák okozza ezeket a tüneteket.

Infúzióra között beteg keze

Fotó: Pexels

Végül akadt egy neurológus, aki MRI-vizsgálatra küldte, és mint kiderült, a rák agyi áttéteket képzett, majd amikor a nottinghami kórházba került, hogy megkezdjék a kezelést, kiderült, a tüdejében is vannak daganatos elváltozások.  Claire Francis jelenleg is kórházban fekszik tüdő- és mellhártyagyulladással. 

Legjobb barátnője, Sasha Karimjee szerint Claire egy csodálatos édesanya, kedves, gondoskodó, gyermekei pedig nagyon bátrak. „Sírtam, amikor kijöttem a kórteremből, ők pedig megpróbáltak megvigasztalni. Nemsokára negyvenéves leszek, és remélem, hogy Claire-rel együtt ünnepelhetek majd” – tette hozzá. 

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top