nlc.hu
Életmód

Elszabadult egy bika a stadionban a rögbimérkőzés előtt

Elszabadult egy bika a rögbimérkőzés előtt, a játékosok kénytelenek voltak menekülni a pályáról

Váratlan fordulat következett be a rögbimérkőzés előtt, ugyanis egy bika elszabadult a stadionban és egyenesen befutott a játékosok közé. Kis idő után sikerült csak megállítani.

Megszökött egy bika a rögbimérkőzés előtti felvonulásról Franciaországban, és beszaladt az éppen melegítő játékosok közé. A mérkőzésen a Szuperligában játszó St. Helens és a Catalans Dragons csapata játszott egymással, azonban arra senki nem számított, hogy egy bika is elszabadul majd.

Egy bika porfelhőt kelt a homokban

Egy bika porfelhőt kelt a homokban (Fotó: Getty Images)

Az esetről felvétel is készült, amin jól látszik, ahogy a bika idomárja próbálja megállítani az állatot, ehelyett azonban csak keresztülhúzta a stadionon.

 

 

A játékosok is igyekeztek elkerülni az állat támadását, reklámtáblákat is átugrattak, hogy elmeneküljenek. Nem sokkal később az idomároknak sikerült megfékezniük az állatot és a meccs is folytatódott. 24-12-re nyert a francia Catalans Dragons csapata. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top