Életmód

Két kattintással egy boldog gyermekkorért?

Egy súlyos betegség beárnyékolja a gyermekek életét. A gondtalanságot felváltja a szorongás és a félelem, a kis beteg elszigetelődik. Van viszont egy hely, ahol a ledőlhetnek a betegség által emelt láthatatlan falak, most a te támogatásoddal.

Évente több száz súlyosan beteg gyerek várja, hogy részt vegyen a Bátor Tábor programjain. Az itt eltöltött idő alatt ugyanis a táborozók a betegség helyett saját magukra és a társaikra koncentrálhatnak. Olyan programokat próbálhatnak ki, melyeket állapotuk miatt máshol nemigen tehetnek meg: a lovaglás, íjászat, és a tábor területén lévő magas-kötélpálya is sok kalandot rejteget, és mindenki megtalálhatja azt, amiben a leginkább ki tud teljesedni.

Két kattintással egy boldog gyermekkorért?

„A kisfiunk sokkal nyitottabb lett, magától mesél. Már nem annyira érzékeny, lelkiekben is megerősödött. Egy nyitott, laza, erős és megfontolt fiatalembert kaptunk vissza. Ez a tábor maga a csoda, ahol egész évre való energiával feltöltődve tér haza felnőtt és gyermek” – vallja egy érintett szülő.

Ezt a csodát most te is támogathatod, ráadásul csak pár kattintással, egy olyan mechanizmus segítségével, melynek köszönhetően a jó ügy érdekében még a zsebedbe se kell nyúlni. Ez az adó 1% felajánlás. A befizetett adód 1%-áról ugyanis te dönthetsz. Eldöntheted, hogy milyen szervezeteket, számodra fontos ügyeket támogatnál, ráadásul úgy, hogy plusz fizetést nem kell eszközölnöd. A Bátor Tábornál hiszik, hogy egyre többen felismerik ennek a fontosságát, és maguk döntenek az adójukról: olyan kezdeményezésekre költik, amivel egyetértenek. Egy szervezet életében ugyanis nincs kis támogatás, csak fel nem ajánlott.

Két kattintással egy boldog gyermekkorért?

„Az átlagos felajánlás értéke 2022-ben 7500 forint volt” – mondja Knecht Tamás, a Bátor Tábor ügyvezető igazgatója. „A Bátor Tábornál ebből az összegből egy táborozónk teljes tábori egészségügyi ellátását fedezzük egy turnusban. A teljes adó 1% bevétel pedig a működéshez szükséges költségeink 20%-át fedezi” – teszi hozzá.

Ha számodra is fontos, hogy minden gyereknek megadasson a felhőtlen gyerekkor, akkor a Bátor Tábor tökéletes választás, hogy adód 1%-ával támogasd. Az élményterápiás táborok mellett iskolákban és kórházakban is tartanak foglalkozásokat. A Bátor Tábor segít lebontani a betegség által épített falakat és visszaadni a boldog gyermekkort.

Két kattintással egy boldog gyermekkorért?

https://batortabor.org/hu/tamogass/egyszazalek/

https://batortabor.org/hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top