Elképesztő mennyiségű üdvözlőkártyát kapott a 105 éves II. világháborús veterán

FEL | 2023. Május 08.
Ernest Horsfall boldogan ünnepelhette a születésnapját.

Ernest Horsfall, a második világháborús veterán 105 éves lett. A születésnapját megelőző hónapokban a Royal British Legion felhívást intézett a nagyérdeműhöz, hogy küldjenek Horsfallnak születésnapi üdvözlőlapokat, mivel a veteránnak nincsenek élő rokonai. Horsfall végül több mint 3000 születésnapi üdvözlőlapot gyűjtött össze, köztük egyet III. Károly királytól.

Horsfall a második világháború alatt a brit hadseregben szolgált, a Királyi Elektromos és Gépészmérnöki Karának őrmestereként dolgozott. Miután kilépett a szolgálatból, 50 évig magánpilótaként tevékenykedett. Bár Horsfall korábban nős volt, és született egy fia, már nem maradtak élő rokonai.

„Ernest egy lakóotthonban él, és nincs közvetlen családtagja, ezért az RBL blackpooli fiókja felhívást indított, hogy küldjenek neki születésnapi üdvözlőlapokat” – tweetelte a Royal British Legion, mellékelve egy levelezési címet is, ahová az emberek elküldhetik a lapokat.

Horsfall a hosszú életét annak tulajdonítja, hogy olyan boldogan él, amennyire csak lehet, és hogy megőrizte a józan eszét. 

(Metro)

Kiemelt kép: Twitter

 

Ernest Horsfall
(Fotó: Twitter)

Exit mobile version