nlc.hu
Életmód

Üdvözlőlapokkal kedveskedtek a 100 éves veteránnak

Elárasztották szülinapi üdvözlőlapokkal a világháborús veteránt

Az idős asszony a 100. születésnapjára várt száz levelet. Kicsit több jött.

800 születésnapi üdvözlet érkezett a 100 éves Claudia Cantu köszöntésére. A második világháborús veterán lánya, Christine mesélt a FoxNews-nak arról, hogy édesanyját mennyire meghatotta ez a sok szeretet.

Mindegyiket kinyitottuk, és szinte mindegyiket elolvastuk – mondta Christine – Még nem végeztünk.

Az ötlet, hogy száz üdvözlőlapot kérjenek édesanyja századik születésnapjára a veterán katonanő pókertársától érkezett, aki aztán akcióba is lendült és bemondatta a helyi tévében. Ezt látták a Texas Megyei Földhivatalban is, akik az interneten tolták meg az akciót.

Sokfelől küldtek jó kívánságokat (Fotó: Pexels.com)

Sokfelől küldtek jó kívánságokat (Fotó: Pexels.com)

Innentől pedig terjedt a hír, a Corpus Christiben élő nőnek Alaszkából és Kanadából is érkezett születésnapi üdvözlet, de a helyi általános iskola másodikosai is boldog születésnapot kívántak a százéves veteránnak.

Christine azt is elmondta, hogy anyja azért lett katona, mert két fia is bevonult és Claudiának hiányoztak a gyerekei, hát, elment a frontra.

Az idős nő születésnapja alkalmából számos ünnepséget rendeztek, köztük egy családi bulit négy gyermeke közül hárommal, nyolc unokával és öt dédunokájával. Volt egy meglepetés ebéd is a pókercsoportjával.

Egy művész Claudia portréján dolgozik, születésnapján pedig a helyi lakosok mini felvonulást tartottak a háza mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top