nlc.hu
Életmód

Szemcsepp helyett ragasztót használt, kórházba került

Összekeverte a szemcseppet a pillanatragasztóval, kórházban kötött ki egy nő

Arra kér mindenkit, hogy mindig ellenőrizze a csomagolást.
szemcsepp

Egy 22 éves Lyd nevű Tiktoker a közösségi oldalán számolt be arról, hogy mi történt vele, miután szemcsepp helyett véletlenül pillanatragasztót öntött a saját szemébe.

A lány képeket is posztolt a balesetről és túlzás nélkül mondhatjuk, hogy meghozta a kedvünket ahhoz, hogy ezután minden krémet kétszer is megnézzünk:

Lyd elmesélte, hogy az eset után azonnal kórházba ment, ahol egy olyan kenőcsöt kapott, ami feloldja a ragasztót. Ezzel kellett kenegetnie a szemét a sürgősségin, de mivel nem akart működni, később egy orvos szedte ki a ragasztót és nyitotta fel a szemét egy fémből készült eszközzel.

Bár mára teljesen meggyógyult, a lány arról is írt, hogy az eset után pár napig még nagy fájdalmai voltak és antibiotikumos szemcseppet is használnia kellett.

Lyd videója közel 5 milliós megtekintést ért el néhány nap alatt, a kommentelők pedig nem győztek szörnyülködni az eseten.

„Ó, istenem, csajszi… Remélem, jobban leszel, és imádkozom, hogy ne sérüljön maradandóan a szemed” – írta valaki.

Egy másik hozzátette: „A superglue gonosz, mert a flakonjaikat ugyanúgy tervezték, mint a szemcseppes üvegeket”.

Eközben egy nővér azt állította, hogy az eset sokkal gyakoribb, mint azt az emberek gondolnák.

„Volt szemészeti technikus itt! Ez sokkal gyakrabban történik, mint gondolnád. Néha az egyetlen megoldás a szempillák levágása” – írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top