nlc.hu
Életmód

Így cselezte ki egy férfi a szupermarketben lévő árakat

Úgy spórolt a banán árán, hogy már a boltban meghámozta, így kevesebbet mutatott a mérleg

Már majdnem 1 millióan megnézték azt a videót, amiben egy nő osztja meg a barátja furcsa pénzmegtakarítási szokását. A szupermarketben eltávolítja a banánok héját, hogy az a méréskor könnyebb legyen és kevesebb pénzbe kerüljön.

Egy nő Tiktokon osztotta meg a barátjának bizarr spórolási szokását, mialatt éppen egy szupermarketben vásároltak. 

Banánhéj

Hű, ezen biztos sokat spórolhatott! (Fotó: Getty Images)

A videón látható, ahogyan a férfi kivesz egy banánt a kosárból, majd lehúzza a banán héját és így helyezi bele a műanyag zacskóba, hogy a termék mérése során kevesebb legyen a banán súlya.

A bravúros mutatvánnyal kapcsolatban sok megosztó hozzászólás érkezett és többen is úgy gondolták, hogy a férfi viselkedése később komoly viszályt szülhet majd a kapcsolatukban.

Szakíts vele és hívd a zsarukat

– fűzte hozzá az egyik kommentelő. 

A Daily Mail beszámolója említést tesz az Új-Mexikói Egyetem tanulmányáról, ami szerint a banánhéj a gyümölcs teljes súlyának 12,5 százalékát teszi ki. Egy másik tanulmány szerint országos szinten, a vásárlók 10 százaléka elismerte, hogy szándékosan rossz tételeket ütnek be az önkiszolgálónál azért, hogy pénzt takaríthassanak meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top