Életmód

A tej – élet, erő egészség, de ha olcsóbban jutunk hozzá, még öröm is!

Június 5-től, a Lidl boltjaiban több tucat tejterméket vehetünk mérsékelt áron. Ezek között megtalálhatóak alapvető tejtermékek, friss és tartós tejek, különböző sajtok, többféle ízesítésű joghurtok, tejitalok, tejdesszertek, valamint a vaj és a tejföl is.

A tejtermékek fogyasztása szerves részét képezi a táplálkozásunknak. A tejben megtalálható kalciumra, foszforra, fehérjére és vitaminokra nagy szüksége van a szervezetünknek. A gyerekek fejlődéséhez, csontozatuk és fogaik megerősödéséhez, az erősebb immunrendszerük kialakulásához is hozzájárulnak a különböző tejtermékek. A tej és a belőle készült termékek ezért szinte minden bevásárlásunk során belekerülnek a kosarunkba.

A Lidl kiemelten figyeli a vásárlók igényeit, és rövid időn belül reagál a trendek változására. Az idei évben a vevők számára elsődleges szempont lett a spórolás, a megtakarítás, hiszen a nehéz gazdasági helyzet, az infláció komoly megpróbáltatásokat ró a családokra. Az áruházlánc folyamatosan azon dolgozik, hogy Magyarország Kormányának stratégiai törekvéseivel összhangban támogassa a magyar embereket, és ennek keretében már ezidáig is számos lépést tett. 2023 januárjától folyamatosan csökkenti az árakat, a beszerzési árak csökkenéséből adódó, valamint azon is túlmutató árelőny azonnali továbbadásával már több, mint 500 termék árát mérsékelte. Az árcsökkentett termékek között a tej- és tejtermékek mellett további alapvető élelmiszereket és a vásárlók által közkedvelt termékeket is megtalálhatunk.

„A közel fél éve tartó folyamatos árcsökkentés komoly megtakarítást jelenthet a vásárlóknak, hiszen újabb és újabb termékek kerülnek olcsóbban a polcokra. A tejtermékek körében ezúttal több mint 60 árucikk árát mérsékeljük, az árcsökkentés mértéke akár a 20 százalékot is elérheti. A folyamatos árcsökkentés, valamint a kötelező akciók keretében biztosított, az előírtnál jóval nagyobb engedmények biztosítása is vállalatunk azon célkitűzését szolgálja, hogy a Lidl az eddigieknél is erősebben álljon a magyar családok mellett” – emelte ki Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

young woman buying vegetables on the market

young woman buying vegetables on the market

Több, mint a kötelező

A Lidl „Többet adunk” akciója azonban nem csak a tej és tejtermékekre terjed ki, és nem csak a kötelező 10%-ot nyújtja, hanem ennél sokkal többet is.

A vállalat a saját árcsökkentési programja mellett a június 1-jétől életben lépett kötelező akciók esetében úgy döntött, hogy az előírt 10 százalék helyett, annál jóval nagyobb mértékű, 20-50% közötti kedvezményt biztosít vásárlóinak.

Érdemes tehát figyelni az üzletekben és az online felületeken (lidl.hu, Lidl app, Lidl Plus app) elérhető akciós újságban az aktuálisan elérhető, legkedvezőbb árú termékek.

A kedvezményeket mellett pedig további előnyökhöz is juthatunk, ha rendszeresen használjuk a Lidl és Lidl Plus applikációt. Hetente további 10-12 akciós árucikket jelentő kuponnal spórolhatunk a bevásárlásaink során, valamint a kaparós nyereménykártyákkal és a Kupon Plusszal további kedvezményekhez – mint például ajándék termékek vagy extra számlavégi kedvezmény – juthatunk.

Június 8 és 15 között az akcióban érintett tej és tejtermékeket 25-50% kedvezménnyel, a friss húsokat és húskészítményeket, a pékárukat és a megjelölt gyümölcsöket pedig 25-30% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg!

https://www.lidl.hu/l/hu/ujsag/akcios-ujsag-23-het-2023/view/jumpmarks/page/10

https://www.lidl.hu/l/hu/ujsag/akcios-ujsag-23-het-2023/view/jumpmarks/page/12

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top