nlc.hu
Életmód

A magyar olimpikon azt hazudta, hogy rákos

A magyar olimpikon azt hazudta, hogy rákos, így több millió forintot csalt ki egy férfitól

Kovács Tamás 2017-ben ismerkedett meg az egykori sportolóval, aki azt hazudta, hogy halálos beteg, így az orvosi kezelésekre szeretne kölcsönkérni a férfitól. A nő már több millió forinttal tartozik Tamásnak, aki már nem reménykedik abban, hogy visszakapja a pénzét.

Egy olimpikon több embert is átvert az évek során, és már körülbelül 30-35 millió forintot sikerült kicsalnia az „áldozataiból” – írja a Blikk.

Hasonló cipőben jár Kovács Tamás is, aki 2017-ben ismerkedett meg a sportolónővel, aki ekkor egy külföldi utazásáról tért vissza, majd hamarosan szerelmesek lettek. Annak ellenére, hogy később véget ért a kapcsolatuk, továbbra is beszéltek egymással. 

Tamás elmondása alapján, a nő kezdetben azt állította, hogy agytumora van, ezért pénzre lenne szüksége, hogy elvégezhessék rajta a műtétet. Később azt mondta, hogy a rákja már olyan stádiumban van, hogy nem lehet megoperálni, azonban a gyógyszeres kezelés sokat javítana az állapotán.

A pénzről mindig írtak kölcsönszerződést, a fedezet pedig a nő édesapjának háza volt. A sportoló azt állította, hogy édesapja hamarosan meg fog halni. Miután elmondása alapján ez bekövetkezett, azt ígérte, hogy a hagyatéki tárgyalás után az örökséghez is hozzájut. Annak érdekében, hogy hihetőbb legyen a történet, még a kinti ügyvéd levelét is továbbította Tamásnak.

Számológép, bankkártya és forint bankjegyek

Számológép, bankkártyák és bankjegyek (Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre)

Tamás azóta is a pénzére vár, viszont nem reménykedik benne, hogy valaha is viszontlátja pénzét.

Lélekben már felkészültem rá, hogy ennek az összegnek lőttek. Az évek során összesen körülbelül 2,8 millió forintot adtam neki. Az újabb és újabb kölcsönöknél azt ígérte, kamatostul kapom vissza, s ez a szerződésekben is benne van. Összeszámoltam, nagyjából 5,5 millió forintnál járunk így, de nincsenek illúzióim 

– mesélte a lapnak.

Elmondása alapján az évek során már eléggé kiismerte a nőt ahhoz, hogy tudja, semmije sincsen, amiből vissza tudná fizetni a neki járó összeget.

Istenien főz, remekül táncol, roppant megnyerő a modora. Jó társasági ember, pillanatok alatt maga mellé állít bárkit

– mondta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top